برنامه‌های کاربردی جشنواره


برنامه‌های کاربردی جشنواره

  • تشکیل کمیته نوآوری در سلامت غذا در راستای یه روز رسانی دانش تولید و عرضه محصول سلامت
  • مراسم تجلیل و قدرانی از واحدهای نوآور جشنواره در مراسم ویژه اختتامیه
  • معرفی جدیدترین محصولات غذایی سلامت گروه‌های هدف، در بخش‌های مختلف جشنواره
  • برگزاری کارگاه‌های آموزشی در حوزه برندینگ سلامت، مشتری مداری عصر جدید و ارتقای سلامت غذا
  • جذب مشارکت نهاد‌های مردمی در راستای معرفی و فرهنگ سازی محصولات غذایی سلامت در جامعه
  • برپایی نمایشگاه جهت معرفی محصولات سلامت و ارائه دستاوردهای صنعت غذا (به شهروندان و رستوران‌ها )
  • اعلام و انتشار دستاوردهای حوزه صنعت غذا و صدور بیانیه رسمی جشنواره توسط خبرگزاری‌ها و نشریات و رسانه‌های معتبر